Informatii Livrare

 

Comanda minima pentru toate comenzile este de 50 Lei, indiferent de metoda de livrare - expediere prin curier sau ridicare de la sediu.

Timpul estimativ de livrare este de 2-3 zile lucratoare, dupa procesarea si confirmarea comenzii de catre un operator. In anumite perioade aglomerate sau in cazul procesarii unui numar mare de comenzi, acesta poate creste cu 1-2 zile. Timpul concret de livrare va fi comunicat de operator, in momentul confirmarii comenzii.

 

METODE DE LIVRARE:

1. Ridicarea comenzii de la sediul nostru din Bucuresti (L-J intre 10:00 - 16:30 si V intre 10:00 - 15.00 ):

ADRESA: Str. Barbu Delavrancea nr.  59, apt 2, demisol, sect 1, BUCURESTI. (Click pe adresa pentru a vedea locatia pe Harta Google)

Comenzile neridicate in termen de 5 zile lucratoare de la data confirmarii de catre operator a posibilitatii de a ridicare vor fi anulate fara obligatia de a anunta clientul in prealabil.

2. Livrarea prin Sameday sau printr-un reprezentant al Companiei:

Transportul se asigura contra cost, indiferent de valoarea comenzii, cu exceptia Bucuresti, unde livrarea este gratuita la comenzi peste 200 Ron. Costul transportului variaza in functie de greutate si adresa de livrare si se va calcula in pagina cosului de cumparaturi, cu exceptia localitatilor unde se percep kilometri suplimentari.

Costul transportului este de 22 Ron/ primul Kg si 1.43 Ron/Kg suplimentar la care se adauga, dupa caz, taxa de ramburs, 5.53 lei. Valoarea transportului calculata de site va fi verificata inainte de expediere.

Pentru localitatile ce nu fac parte din aria de acoperire Sameday, taxei de transport i se va adauga 27,49 Ron, tarif fix indiferent de numarul de kilometri suplimentari, doar cu acordul clientului. Operatorul va comunica clientului daca localitatea se afla in aria de acoperire.